E-mail:
Κωδικός:

Δεν είστε μέλος; Εγγραφή

.Είστε εδώ: Αρχή σελίδας » ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ » Κρεατικά » Χοιρινά Φιλετάκια με κάπαρη
Γαστρονομικά
1
Γαλοπούλα με κυδώνια και κοκκάρια

Γαλοπούλα με κυδώνια και κοκκάρια

 
Τάρτα με καπνιστό τσένταρ, κάππαρη και λιαστές ντομάτες

Τάρτα με καπνιστό τσένταρ, κάππαρη και λιαστές ντομάτες

 
Κορμός σοκολάτας με χυμό πορτοκάλι

Κορμός σοκολάτας με χυμό πορτοκάλι

 
Τα ψωμάκια της Ελενίτσας

Τα ψωμάκια της Ελενίτσας

Φτιάξτε τα δικά σας ψωμάκια  ακολουθώντας τη συνταγή,αλλά και τα μυστικά της Ελενίτσας!
Ossobuco  αλ μιλανέζε

Ossobuco αλ μιλανέζε

  
Σαλάτα με γλιστρίδα, φέτα παναρισμένη με σουσάμι και σταφύλι

Σαλάτα με γλιστρίδα, φέτα παναρισμένη με σουσάμι και σταφύλι

Συνταγή του σεφ Λευτέρη Λαζάρου (www.megatv.com)
Ψαρονέφρι με θυμάρι, μέλι και μουστάρδα

Ψαρονέφρι με θυμάρι, μέλι και μουστάρδα


Φρικασέ με αρνί,  χόρτα και μαρούλι.

Φρικασέ με αρνί, χόρτα και μαρούλι.

 
Γαλοπούλα γεμιστή με πλιγούρι και λουκάνικα

Γαλοπούλα γεμιστή με πλιγούρι και λουκάνικα



Δείτε όλες τις συνταγές
Χοιρινά Φιλετάκια με κάπαρη   (0)  (0)

Bookmark and Share

Υλικά

500γρ. φιλετάκια χοιρινά
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
100ml λευκό κρασί
200ml  ζωμός λαχανικών
40γρ. κάπαρη
100ml  κρέμα γάλακτος
25γρ. φυλλαράκια από φρέσκα κρεμμυδάκια

Παρασκευή

Αφήστε τα φιλετάκια σε θερμοκρασία δωματίου ενώ προθερμαίνετε το φούρνο σε χαμηλή φωτιά. Αλατοπιπερώστε  τα ελαφρά και αλείψτε τα με το λάδι. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε ελαφρά τα φιλετάκια και από τις δύο μεριές για 4 λεπτά. Μεταφέρτε τα σε ένα ταψί και τοποθετήστε τα στο προθερμασμένο φούρνο.
Σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο ίδιο τηγάνι μέχρι να καραμελώσει. Ρίξτε το κρασί και το ζωμό λαχανικών ανακατεύοντας συνεχώς και προσθέστε την κάπαρη. Μόλις βράσει χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε  μέχρι να εξατμιστεί το μισό. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και αφήστε το να πάρει μια βράση ακόμα. Τέλος ρίξτε τα φυλλαράκια από τα φρέσκα κρεμμυδάκια και αλατοπιπερώστε.
Σερβίρετε τα φιλετάκια σε πιάτα και από πάνω περιχύστε τα με τη σάλτσα.



Πίσω
 

Θα θέλατε να καταχωρήσετε τη δική σας συνταγή;
 



flash here


Νέες κριτικές
Pierda del Mar

Pierda del Mar

Ενα απο τα καλυτερα καλοκαιρινα μαγαζια. Το φαγητο καλο, δοκιμαστε ψητα λαχανικα, <<υπεροχα>>. Η ατμοσφαιρα ...

Κριτική από: zoi
4.54.54.54.54.5
Γκερέκος

Γκερέκος

Κριτική από: zoi
33333
Καραούλι

Καραούλι

το περιβάλλον είναι πολύ ωραίο και υπάρχει μεγάλη ζεστασιά έχει το ωραιότερο τζάκι που έχουμε δεί, όλα είναι πεντακάθαρα υπάρχει ...

Κριτική από: voulis
55555
Αλάτσι

Αλάτσι

Το φαγητο εξαιρετικο και πρωτοτυπο..Ο χωρος παλιομοδιτικος...Το service ομως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Απειροι σερβιτοροι/ες, αγενεις, ...

Κριτική από: Evan14
33333
Η Πίτα της Αλεξάνδρας

Η Πίτα της Αλεξάνδρας

εκανα παραγγελια στο σπιτι και εκτος οτι δεν μου φεραν αποδειξη(ταχα μου την ξεχασαν στο μαγαζι και ειδα μετα που ζητησα ...

Κριτική από: xarismit
22222
Τάσος

Τάσος

αισχος ρε παιδια!πηραμε δυο πατατες ενα χταποδακι ξυδατο καλαμαρακια μια μπριζολα και ενα σουβλακι και μια σαλατα.Δεν τρωγοτανε ...

Κριτική από: drosia
22222
Αλάτσι

Αλάτσι

Πολύ καλά πιάτα, με υψηλή ποιότητα υλικών. Η τιμές ανάλογες της ποιότητας και της γεύσης που προσφέρει. Μέτριο το service, ...

Κριτική από: ΕΜΠ
44444

Δείτε όλες τις κριτικές
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - Οι αναφερόμενες τιμές είναι ενδεικτικές και εξαρτώνται από το εκάστοτε εστιατόριο.

(c) foodreporters.gr - All rights reserved - Ανάπτυξη, φιλοξενία: Hyper Center